Case: Start Up -yrittäjä

Mies seisoo siluettina ruovikon edessä aurinkoisena aamuna

Tommi on tehnyt pitkän uran korporaatiomaailmassa ja on nyt siirtynyt uudelle uralle ja toimii nyt osakkaana kansainvälisessä Start Up -yrityksessä.

Hän halusi muutoksen näkyvän hänen elämässään myös visuaalisesti. ”Pois sliipatusta korporaatiosta”, hän muistaakseni sanoi.

Mies katsoo vasemmalle ruovikon edessä. Aurinko paistaa hänen takaansa ja hengitys huuruaa.
Kun emme kumpikaan vielä olleet varmoja, miltä uuden lookin tulisi näyttää sovimme, että pidämme ensin tunnustelevan kuvaussession, minkä myötä saisimme osviittaa seuraavaa varten. Onneksemme aamu oli kuulas ja aurinkoinen Espoon Saunalahdessa.
Mies katsoo kameraan ja nojaa kevyesti kaiteeseen, jonka taustalla matkan päässä valo tulee sisään suurista maisemaikkunoista.
Linkedin on tärkeä työelämän sosiaalinen verkosto. Yksi prosessin tavoite oli saada kuva, joka toisi oikealla tavalla esiin liikemaailman tuntemusta, uskallusta, tilanteen hallintaa ja valppautta. En halunnut täysin hylätä yritysviestinnässä käytettyä suurten lasipintojen ja arkkitehtuurin kuvakieltä, mutta kaipasin siihen jotain karhean purevaa ja humaania siloitellun ja muovisen sijaan. Siinä Tommin omat valinnat ja olemus toivat juuri oikean vivahteen kokonaisuuteen.
Mies istuu silmät suljettuna meditoimassa suuressa tyhjässä tilassa.
Chi Kung ja meditointi ovat Tommin työkaluja, joiden avulla hän ylläpitää henkistä ja fyysistä tasapainoaan sekä luo järjestystä arjen kaaokseen.

Kuvat: Copyright Seppo Alanko / picseeker.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

%d bloggaajaa tykkää tästä: