Case: Unbroken 2019

Minulla on ollut tilaisuus olla mukana Unbroken-nimisen Crossfit-kilpailun mediatiimissä jo kolmena vuotena peräkkäin ja viime kerralla kannoin päävastuun koko tapahtuman tallentamisesta valokuviin.

Nainen nousee uima-altaasta.
Kisat ovat perinteisesti kaksipäiväiset ja koska lajin luonteeseen kuuluu yllätyksellisyys, pidetään ensimmmäisen päivän yllätyksenä lähes viimeiseen asti. Harjoittelu on niin laaja-alaista, että sen ajatellaan antavan valmiudet lähes minkälaisiin suorituksiin tahansa. Tällä kertaa ensimmäisen päivän lajina oli triathonin sprinttimatka, 750 metriä uintia, 20 kilometriä pyöräilyä ja viisi kilometriä juoksua.
Nuori nainen riemuitsee onnistuttuaan nostamaan yrittämänsä painon.
Tiivis yhteisö ja jatkuvasti muuttuvat harjoittelu ovat CrossFitin erityispiirteitä. Korkeatasoiset kisasuoritukset ovat antaneet lajille hurjan maineen, mutta todellisuudessa harjoitukset sovitetaan jokaisen osaamistason mukaan, jotta kaikki voivat kokea onnistuvansa ja kehittyvänsä.

Kuvat: Copyright Seppo Alanko / picseeker.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

%d bloggaajaa tykkää tästä: