Case: Personal Trainer

Tarttuminen köyteen toimii vertauskuvana haasteiden vastaanottamisesta ja itsensä likoon laittamisesta

Elokuun alkupuolella pakkasin kuvauskalustoni pyörän tarakalle ja poljin aamuauringon saattelemana Vantaan Tammistoon kuvaamaan muun muassa Personal Trainerina toimivaa Sanna Oksasta.

Sanna on myös fysioterapeutti ja halusi meidän huomioivan lämmittelyn, venyttelyn ja liikkuvuuden merkityksen myös kuvauksissa.

Tapasin Sannan ensi kertaa jokunen vuosi sitten Facebookin valokuvaajat ja mallit -ryhmän kautta ja meillä oli hauska, toiminnallinen kuvasessio käyttämälläni CrossFit-salilla.

Tällä kertaa menin Sannan uuteen työpaikkaan Colyseumille, missä meillä oli koko upea sali käytössä kuvauksia varten, kun valtaosa ihmisistä oli vasta heräilemässä tai juomassa aamukahvejaan.

Ensimmäisen tunnin jälkeen saimme kuvauksiin avuksi Sannan asiakkaan Heidin. Oli huikea kokemus seurata, kuinka Sanna todella syttyi asiakastyössä ja kuinka upeasti heidän kemiansa sopivat yhteen.

Aina tulee jokunen varma otos ja usein tulee monta, mutta satunnaisesti syntyy kultahippuja. Sannan kanssa löysimme rytmin kuvauksen alusta lähtien ja yhteistyö oli helppoa. Kun olimme paikassa, minkä hän kokee omimmakseen ja puhuessamme ihmisistä, jotka ovat lähinnä hänen sydäntään, kaikki palikat napsahtivat paikalleen ja tallentui kuva, mistä tiesin jo laukaisimen räpsähdettyä, että tässä se on! Ja nähtyään otoksen, Sanna oli kanssani samaa mieltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

%d bloggaajaa tykkää tästä: