Case: Marski by Scandic

Kokki valmistelee ruoka-annosta tarjoilua varten.

Helmikuun 2020 lopussa Hotelli Marskin Kuusi palaa -ravintolan menua päivitettiin ja uudet ruoat esiteltiin hotellin henkilökunnalle 27.2. järjestetyssä maistiaistilaisuudessa. Samalla Chief Chef Sami Lyly saattoi valottaa ajatuksiaan uusien ruokalajien taustoista ja kertoa asiakkaiden kannalta tärkeitä seikkoja aina käytetyistä raaka-aineista potentiaalisiin allergeeneihin.

Sain ainutlaatuisen tilaisuuden päästä seuraamaan huippukeittiön henkilökuntaa työssään ja nauttimaan Marskin upeasta tunnelmasta.

Kokit viimeistelemässä pääruoka-annoksia Hotelli Marskin keittiössä.
Kokit viimeistelemässä pääruoka-annoksia Hotelli Marskin keittiössä.
Kokki asettelee kalafileitä pellillä Hotelli Marskin keittiössä.
Mikään yksityiskohta ei ole liian pieni huomioitavaksi. Sami Lyly naureskeli ylpeänä, että hänen tiimiläisensä ovat todellisia hifistelijöitä.

Kuvat: Copyright Seppo Alanko / picseeker.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: