Case: Teemajuhlat

Harry Potterin elokuvan rooliasuun pukeutunut mies katsoo hymyillen kohti kameraa.

Elle-tytön 9-vuotisjuhlan kunniaksi perhe oli äidin johdolla talkoovoimin tehnyt jättisatsauksen ja järjestäneet juhlat Harry Potter -teemalla. Lapset olivat pukeutuneet hengen mukaisesti koulupukua muistuttaviin vaatteisiin ja aikuiset vanhemmista isoäitiin ja perhetuttuihin oli värvätty velhokoulun henkilökunnan rooleihin. Tietysti myös valokuvaaja Päivän Profeetasta tuli paikalle tekemään kuvaraportin tilaisuudesta!

Hvittorpin kartano Kirkkonummella on vuosikymmenten aikana muun muassa esiintynyt lukuisissa elokuvissa kuten Romanovin kivet ja tällä kertaa se muuntui yhden iltapäivän ajaksi Tylypahkan velhokouluksi.
Lajitteluhattu sijoitti vieraat kartanon pääsalin pöytien ääreen neljään eri tupaan.
Rehtori Dumbledore valvoi juhlallisuuksia: lajittelua, taikajuomien sekoitusta, ennustustuntia ja piti erityisesti tarkkaan silmällä, ettei Päivän Profeetassa julkaistu yhtään kuvaa lasten kasvoista ilman vanhempien lupaa.

Kuvat: Copyright Seppo Alanko / picseeker.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

%d bloggaajaa tykkää tästä: