Ratkaisut

Joskus täytyy suutarinkin lapsella olla kunnon kengät!

1. Turvalliset kuvaukset

Olen erikoistunut miljöiden ja tilanteiden kuvaamiseen aina urheilukilpailuista muotokuviin kuvan tarinaa tukevissa ympäristöissä.

Kokemukseni vaihtelevissa olosuhteissa kuvaamisesta antaa myös hyvät valmiudet rakentaa kuvaustilanne turvalliseksi näinä tartunta-alttiina aikoina. Helposti lähestyttävän tunnelman voi rakentaa kuvaan ilman minkäänlaista fyysistä kosketusta ja reilulla parin kolmen metrin turvavälillä.

2. Kuvapankkipalvelut

Tarvitsetko yleistä, tilanteeseen mukautuvaa ja kotimaista kuvamateriaalia yrityksesi markkinointiin? Kilpailukykyisellä kuukausimaksulla kokoan käyttöösi hyvän perusarkiston ja täydennän sitä kerran kuussa yhdessä sovitun kaltaisilla kuvilla.

Haluttaessa tulen paikalle kuvaamaan tilanteita tai toivottuja aiheita ja kohteita ja lisään valmiin materiaalin kuvapankkiin joko samaan kiinteään kuukausihintaan tai erikseen tilattuina keikkoina.

3. Kuvankäsittelyt

Olen käsitellyt kuvia ammatikseni noin 20 vuotta: poistanut ryppyjä, koonnut kollaaseja, suurentanut seinänkokoiseksi tulosteeksi, rakentanut nopeita mutta yksilöllisiä peruskäsittelyn työkulkuja ja jakanut tietoa eteenpäin.

Jos sinulla on vanhoja, korjaamista vaativia kuvia, suunnittelet teettäväsi kännykkäkuvasta suuren taulun tai tarvitset uskottavan näköisiä kuvakollaaseja, autan mielelläni sinua saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: