Hinnasto

Mies nojaa ikkunan karmiin ja katsoo ulos sälekaihtimien välistä.
Jotta kuva voi kertoa ne kaikki halutut 1000 sanaa, sisältyy siihen miettimistä, kokeiluja ja avoin mieli. Haluan tarjota mahdollisuuden, missä asiakas maksaa vain kuvista, mitkä välittävät halutun viestin riippumatta siitä kauanko sen ideoimiseen, kuvaamiseen ja käsittelyyn on käytetty aikaa.

1. Kuvakohtainen hinnoittelu

Pelkäätkö joutuvasi maksamaan työstä, jonka tuloksesta et pitänytkään? Ei hätää! Olen rakentanut hinnoittelun, minkä puitteissa asiakas maksaa vain niistä kuvista, mitkä itse pitää. 

Kohtuullisen matkan päässä pääkaupungiseudulta tapahtuvan kuvaussession hinta koostuu vain ja ainoastaan lunastetuista kuvista. Lähtötaksa on 70 € (+ alv 24%) per kuvauskerta. Sitä vastaan asiakas saa lunastaa ensimmäisen kuvan.

Esimerkki A

Kuvauskeikka Helsingin keskustassa ja tilaisuus kestää kaksi tuntia:

1 – 4 kuvaa70 € (+ alv 24%) kpl
5 – loput työstetyt kuvat350 € (+ alv 24%)

Esimerkki B

Kuvaus sovitaan Porvooseen ja tilaisuus kestää kolme tuntia:

1 – 7 kuvaa 70 € (+ alv 24%) kpl
8 – loput työstetyt kuvat 560 € (+ alv 24%)

Kuvauksen jälkeen tilaajalle toimitetaan tekijänoikeussuojatut pienikokoiset versiot käsitellystä kuvista, joiden perusteella hän voi valita haluamansa kuvat.

Kuvaustilanteen luonne vaikuttaa lopullisten käsiteltyjen ruutujen määrään. Esimerkiksi henkilökuvauksessa kertyy tunnin työstä helposti 20 valmista hyvää otosta, kun testataan eri kuvakulmia ja asetelmia. Toimintakuvauksessa (kuten asiakastilaisuudet, urheilukisat, juhlat) puolestaan niitä voi hyvin kertyä tunnissa enemmän, 30 kuvasta ylöspäin.

HUOM! Jokainen kuvaustilanne on yksilöllinen ja ehdoista sovitaan etukäteen.

2. Tuntiveloitus

Mikäli mieluummin asioit tuntitaksalla, veloitan 75 € / tunti (+ alv 24%) . Kuvauksen hintaan lisätään matkoihin ja kuvien käsittelyyn käytetty aika sekä pääkaupungiseudun ulkopuolella myös matkakulut.

Esimerkki C

Kuvaus sovitaan Espoon Tapiolaan ja tunnissa olemme saaneet toivotut tilanteet kuvattua. Käsittelyn jäljiltä asiakkaalle jää 24 korkealaatuista valmista kuvaoriginaalia.

Matkat Tapiolaan yhteensä 1 tunti75 € (+ alv 24%)
Kuvaus 1 tunti75 € (+ alv 24%)
Kuvien käsittely 1 tunti75 € (+ alv 24%)
Yhteensä225 € (+ alv 24%)

3. Erikoistapaukset

Kuvallinen viestintä voi tarkoittaa myös paljon muuta kuin vain kuvattuja ruutuja. Kuvaamisen lisäksi olen tehnyt paljon erilaisia kuvamanipulaatioita, konseptikuvia, infografiikkaa ja kollaaseja. Mikäli mielessäsi on jotain erityistä, mitä ei tavallisella sulkimen räpsäytyksellä voi tavoittaa, ota yhteyttä niin tehdään mahdoton mahdolliseksi!

%d bloggaajaa tykkää tästä: