Kuka

Työnteko on kuten urheilusuoritus kilpailussa, aina kaikki peliin.
Vapaalla olen utelias, suvaitsevainen haaveilija ja ikuinen opiskelija, mutta kun tavoitteet on asetettu ja työ on sovittu, aikataulut pitää ja laatu on kunnia-asia. Kuva: Jens Krogell.

Olen kokenut visuaalisen alan moniottelija: valokuvaaja, AD, graafinen suunnittelija, konsultti ja yrittäjä. Harrastan CrossFitiä, matkustamista, äänikirjoja, joogaa ja vaivalloista venäjän opiskelua.

Picseeker-projekti käynnistyi vuosia sitten Instagramissa, kun halusin luoda itselleni käyttäjänimen, mikä olisi sekä lyhyt ja iskevä että kertoisi muille käyttäjille jotain suhteestani valokuvaamiseen.

Kuvaaminen on minulle nimenomaan etsimistä ja tavoittelemista (=seeker). Maailma sellaisenaan on täydellinen ja minun tehtäväni on löytää siihen oikea näkökulma, etäisyys ja rajaus, missä pystyn siitä siivun välähdyksenä tallentamaan.

Sitä mukaa, kun ihmiset ovat pyytäneet minua kuvaamaan, olen löytänyt kuvaamiseen uusia näkökulmia, joita en olisi muuten koskaan saanut. Yhdessä olemme etsineet kuvia, jotka parhaiten kertovat heidän visuaalista tarinaansa.

Ota ihmeessä yhteyttä, kun tarvitset otoksia, jotka kertovat sinun maailmastasi, niin poimimme niitä yhdessä talteen!

%d bloggaajaa tykkää tästä: